Viadurini Design Glass Radiatorer - Artikel

Designprojektet

Glasradiatorerna i Viadurini-kollektionen, som finns i elektriska och hydrauliska versioner, kännetecknas av sin rena, minimalistiska design, starka visuella påverkan, mycket höga motståndskraft mot frätande ämnen med färgytor som är inställda på en 650 graders avfyrningsprocess för att garantera deras motstånd. och kromatisk oföränderlighet med tidens gång.
De passar alla typer, de sticker ut i både klassiska och moderna miljöer och blir en riktig möbel. Jämfört med traditionella uppvärmningsorgan, de har en begränsad total storlek, når ett maximum av 6 cm från väggen. Finns i svart, vit, blå, röd och den mycket begärt spegel version. De består helt och hållet av glas och aluminium och har en mycket hög motståndskraft mot frätande ämnen. Alla kromatiska ytor är fixerade med en bakningsprocess på 650 grader, vilket garanterar deras motstånd och kromatiska oföränderlighet med tiden.

Maximal flexibilitet!

Inredningsarkitekter / arkitekter njuter av dig själv! Alla modeller kan monteras både  horisontellt och vertikalt för maximal anpassning till behoven i varje enskild miljö.

Finns i både hydrauliska och elektriska versioner, de sticker ut för sin enkla installation och användning.

Hydraulisk version

De senaste forsknings- och tekniska upptäckterna har gjort det möjligt att skapa ett högpresterande hydraulsystem med en mycket lägre vattenförbrukning än traditionella system, perfekt anpassningsbar till värmepumpsystem eller förnybara energikällor.

Elektrisk version

Utrustad med senaste generationens pekskärmskontroll möjliggör den, i kombination med fjärrkontrollen, att optimera prestanda. Med kronotermostaten är det möjligt att programmera inte bara till- och frånkoppling utan också den temperatur som bäst passar slutanvändarens behov.
De tre förinställda temperaturlägena gör att du kan undvika onödigt energispill.

Tillbehör

Vackert också tillbehör som gör att du kan komplettera värmeelementen med handduksskenor och hängare som gör dem användbara och perfekta i rum vid badrummet eller köket.

Klicka här för att ta reda på det designade värmeglaset som Viadurini har valt.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev