Inreda och Belysa dina Utomhusutrymmen med Viadurinis Ljusa Möbler

Inreda utsidan av ditt hem eller kontraktsutrymme med ljusa tillbehör med innovativ stil och design

Allt oftare ser vi i restauranger, bondgårdar, hotell eller hem som har en trädgård eller en exteriör att förbättra, närvaron av ljusa möbler. Denna typ av möbler spänner över många fält, från bord och stolar till vaser och falska stenar vid poolen.

Den föreslagna inredningen tillverkas i Italien och studeras och designas av de bästa designers som vårt land kan erbjuda, geometriska eller vågiga former som är speciellt utformade och utformade för att ge harmoni och en känsla av stabilitet i den omgivande miljön.

Med en modern och livlig design är de perfekta förförse alla typer av mötesplatser eller affärer med stil.

De är designade speciellt för utomhusbruk och har flera funktioner:

  • Om dagen: de är möbler och tillbehör med en raffinerad och original design, gjorda av praktiska material.
  • På natten: de lyser upp, de blir ljusa möbler som kan skapa magiska atmosfärer: ljus och känslor kommer att skapa en unik plats att koppla av.

Högkvalitativt material för att garantera utmärkta resultat och hållbarhet över tid:

Dessa möbler eller tillbehör är mestadels gjorda av polyeten , ett mycket motståndskraftigt och mångsidigt material, gjort genomskinligt för att låta ljuset passera till ledningen inuti, vilket skapar ett diffust och atmosfäriskt ljus.
Detta material har utvecklats genom år av forskningsarbete i syfte att eliminera de ytmikroporer som är ansvariga för bildandet av fula patiner och, över tid, också av eventuella sprickor, vilket garanterar skapelserna mer kompakta ytor och verkligt unik prestanda. gjord av hållbarhet, tvättbarhet och färgglans.

Ovanliga, roligt och originella former, som möjliggjorts genom avancerade plastprocessteknik och kreativitet av de viktigaste internationella designers; de passar in i våra utomhusutrymmen och karakteriserar dem med personlighet.

Inredningsobjekt och belysningskroppar, detta är den dubbla funktionen, lämplig för privata hem såväl som för offentliga och kontraktsmiljöer, fantastisk när de placeras på stranden eller flyter i en pool, de kännetecknas av enkelhet och funktionalitet vid användning.

Långvarigt underhåll, rengöring och effekter

Rengör regelbundet med en våt svamp och ett neutralt flytande tvättmedel, skölj med vatten och torka med en trasa. Undvik att använda tvättmedel eller rengöringsmedel som innehåller lösningsmedel eller etylalkohol. Kontinuerlig och långvarig exponering för solljus kan orsaka ändringar av färg och originalets finish.

Energiklass och laddning

Våra modeller är nästan alltid minuter på 20W klass A- glödlampor men den interna strukturen kan i de flesta fall regegre även de i energiklass A +++.

Där modellerna tillåter det ser du bifogat till inredningstillbehöret. Du har valt ett  batteridrivet RGB LED-ljussats med roterande vitt och färgat ljus, Bluetooth-överföring och laddningsbas med bipolär europeisk kontakt med en autonomi på maximalt 8 timmar. intensitet i fast vit färg. Vissa speciella modeller gör å andra sidan att batterierna kan laddas via en solpanel, vilket gör de ljusa möblerna ännu mer miljövänliga och ekonomiska. 

Utforska vår e-handel så ser du idealiska lösningar för alla dina utomhusutrymmen: Klicka här!

 

Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev