Italienska Lyxmöbler Kallas det Viadurini!

Lyx är en vana som du enkelt kan fånga.
Bertrand Vac

Kärlek för lyx och skönhet förenar alla människor i hela världen. Speciellt här i Italien finns hantverkare som har satsat sin framtid på design inom möbelområdet och på den höga kvaliteten på de produkter som erbjuds.

Viadurini säljer möbler tillverkade av små hantverksbutiker och av viktiga företag som förverkligar möbler för hemmet inspirerade av tidigare linjer för att skapa riktiga konstverk som kommer att bli huvudpersoner i dina hemmiljöer utan att någonsin förlora sin funktion.

Pelarna som detta företag bygger på är kvalitet, förfining och unikhet och det är bara den harmoniska kopplingen mellan dem som gör det möjligt att utveckla den italienska spetskompetensen . Deras produkter tillverkas helt i Italien, bryr sig om detaljer och i valet av råvaror, vilket ger garanti att köpa en hållbar produkt i tid samt möbler med exklusiv och värdefull design .

På vår hemsida kan du hitta presenterade samlingar York och Zafara som Grilli valde att ge oss angående onlineförsäljningen . Böjda linjer för ytor gjorda av mutterträ växlar med andra läderklädda delar för att skapa taktila och kromatiska kontraster som ger en romantisk stil till soffbord , funktionella skåp med praktiska fack och matbord från York-samlingen.

Elegant och raffinerad stil med geometriska linjer som påminner om giraffens mantel genom att upphöja färgerna på materialen som används i Zafara-samlingen.Fåtöljer och stolar inspirerade av en klassisk stil , men med en touch av modernitet i linjerna.

Låt dig erövras av italiensk lyx i dessa kollektioner rika på harmoni och elegans!

"Klicka här för att läsa mer om samlingen"

Noemi Repossini
Presskontor Viadurini
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev