För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Grilli

Grilli är ett toskanskt företag grundat 1963. Det föddes som en liten hantverksbutik tack vare initiativets anda och engagemanget för möbler av bröderna Giorgio och Giovanni Grilli.
Initialt fokuserar de på skapandet av klassisk stil handgjorda möbler för att förse vardagsrummet. Alla sina projekt är inspirerade av tidigare linjer för att skapa verkliga konstverk som kommer att bli huvudpersonerna i din hemmiljö utan att förlora sin funktionalitet.

Huvudvärdena för detta företag är kvalitet , förfining och unikhet och det är just den harmoniska kopplingen mellan dem som möjliggör en fullständig utveckling av italiensk excellens . Deras produkter tillverkas helt och hållet i Italien , dessutom ger detaljerna och valet av råvaror en garanti för att man köper en hållbar och hållbar produkt över tid samt en unik och dyrbar designmöbel .

Det sista projektet presenterades på Salone del Mobile 2018 av Grilli lyxiga möbler line "Worldesign".
Ett fascinerande projekt som utvecklar nybyggnadsteknik för att skapa möbler för både vardagsrummet och sovrummet som inspirerar och representerar kärleken till skönhet, kvalitet och unikhet genom en anpassning av dekorationerna.

Inom denna linje presenterar vi York-kollektionen elegant och enkelt men med en stark karaktär. Den kombinerar perfekt den traditionella träbearbetningsskatttraditionen med tillämpning av ny teknik. Karaktäristiskt för hela samlingen är växlingen av krökta ytor i valnötträ till andra delar täckta i läder för att skapa taktila och kromatiska kontraster som ger en romantisk stil till soffbord av olika storlekar, till bordsskivorna för vardagsrummet med praktiska fack och vid matborden . När det gäller sovrummet avser förslaget lyxiga och robusta sängar , sängbord och lådor för att beställa utrymmen.

Den andra samlingen är Zarafa kännetecknad av en elegant och raffinerad stil med geometriska linjer som återkallar kappan av giraffer som förbättrar färgerna på de material som används. Matt eller blank yta för dessa tidlösa möbler. Skivor och möbler för vardagsrummet, soffbord och matbord, fåtöljer och stolar inspirerade av en klassisk stil, men med en modernitet i linjerna.

Låt dig förundras av de lyxiga inredningarna som erbjuds av den nya Fratelli Grilli Worldesign-linjen!

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies