Julbord - Dekorerat med Temaborddukar, Tallrikar och Glasögon - Råd

Förberedelserna inför semestern och julen börjar från bordet: samordnade dukar, tallrikar och glas

När semestern kommer är det alltid bäst att vara beredd och ha allt du behöver för att njuta av dessa glada dagar till fullo.

När det gäller varje semester är husets verkliga huvudperson bordet och av den anledningen vill vi erbjuda dig idéer och produkter som kan göra atmosfären unik och karakteristisk.

Oavsett om du vill ha något klassiskt, elegant och modernt, i den här artikeln hittar du säkert idealiska lösningar för dina behov.

Valet av julduk

Duken klär bordet och är utan tvekan det grundläggande elementet för att återskapa basen för julstämningen under en lunch. Vitt eller färgat, broderat eller med tryck (så länge du inte överdriver det) bordsduken vara ren och välstrykad, ha rätt mått (fall därför minst 30 cm per sida, undvik "filten för kort" -effekt ) och respektera bordets form (det kommer därför att vara rektangulärt om bordet är rektangulärt, runt om det är runt osv ...). För tyget kommer valet att vara mellan bomull och linne, som är de som är mest populära och mest prestigefyllda och eleganta.
Duken är också grunden för det färgval som ska känneteckna vårt bord.Vi skulle därför ha en atmosfär av glädje som föredrar gröna och röda toner, om vi istället vill ge en touch av klass kan vi välja kombinationen av två färger: vitt och rött, vitt och svart, vitt och guld men också silver och blått eller guld och blått, det senare ger bordet ljus och elegans, en perfekt atmosfär också för julmiddagen eller i slutet av året.

Rätt uppsättning julrätter

Den vanligaste julbordsservicen är vanligtvis gjord av vitt porslin och berikat med fina dekorationer i kanterna. Små granar, stjärnor och snöflingor växlar om på den vita ytan på disken tillsammans med julstjärnor och tunna klyftkvisar. Fortsätt med röda och gröna tartanmönster eller med vita prickar på röd bakgrund för att dekorera alla rätter med traditionella julmotiv. När det gäller färgerna på din julmiddagsservice kan en energisk röd, ljusgrön, traditionell vit och guld inte saknas för att lyfta fram de mest värdefulla detaljerna. Mönster av färger och former följer varandra på soppfat och tallrikar, som även involverar de för desserter och brickor, som ska placeras på duken nästan som riktiga mittstycken.

Julglasögon - Imponera med färger

Lätt att kombinera och inte binda, julglasögon är det perfekta komplementet för ett ungt och informellt bord, färgat eller svartvitt.
Otillåtet rött, grönt och guld, som alltid har varit de typiska färgerna på julbordet, mångsidigt och lätt att kombinera med dukar, tallrikssatser och mittstycken.

Vi önskar er god helg och ett underbart och gott år.

Du kan se alla jul- och semesterprodukter vi har till salu genom att klicka här!
Email Newsletter
Nyhetsbrev