Lyxiga och Unika Känslor med den nya Viadurini Carrara Marble Collection.

Marmors tidlösa elegans för att försköna hemmet med unika inredningstillbehör.

Vi på Viadurini letar ständigt efter små hantverkare att erbjuda i våra nya kollektioner för att aldrig upphöra att överraska våra kunder runt om i världen.
Idag har vår forskning lett oss till Carrara, en stad som ser födelsen av ett samarbete mellan oss och en familj av designers och hantverkare kopplade till bearbetning av marmor sedan 1800.


Från detta exklusiva samarbete är den nya Carrara marmor Viadurini- kollektionen född i som vi erbjuder objekt med daglig användning gjorda med den vackraste och mest värdefulla prydnadsstenen som naturen någonsin har skapat.Varje objekt är ett litet mästerverk och naturligtvis är det ett unikt stycke.

Låt dig vara upphetsad och förvånad av en samling som tänker marmor med en kvinnlig känsla genom att skapa unika bitar för ditt kök och badrum. Bianco Statuario, Paonazzo, Portoro svart, Bardiglio grå, är snidade som ädelstenar och blir därmed produkter designade för att förbättra vardagen.
 
    

Elegant center, ljusstakar att skapa en magisk stämning i ditt hem, men också skärbrädor, rullande stift och matlagning redskap tillsammans med  tallrikar och skålarför att ge ditt bord en elegant och lyxig touch som inte kommer att bli obemärkt i dina gäster.
    

Men oroa dig inte, samlingen stannar inte vid vardagliga föremål för köket, i själva verket du kan hitta marmor objekt tillägnad området badrum som tandborste innehavare, vävnadshållare och tvål rätter.
 
  
Och föremål dedikerade till vardagsrummet och kontoret som pappersvikter, vaser och askfat.

    

 
Upptäck hela kollektionen på vår webbplats och låt dig erövra av lyxen Made in Italy.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev