Magin Med Tvättställ i Natursten!

Kreativa och unika idéer för handfat i badrummet.

Den här artikeln är tänkt för dig att du letar efter idéer för att möblera ditt badrum på ett innovativt och kreativt sätt!
Idag kommer vi faktiskt att leda dig till upptäckten av handfat gjorda av natursten som representerar mycket mer än ett vackert funktionellt möbelobjekt.
De material som används vid tillverkning av hem möbler är viktigt, var och en av dem har sina egna egenskaper som gör den perfekt för att bli ett handfat i stället för en hylla eller en handdukstork.

Råmaterial:

I det här fallet är råvaran en naturlig sten .
Varför är det ett mycket viktigt material? I Crystal-terapi, för de som inte vet det, studerar man kristallernas egenskaper för att harmonisera och skapa wellness genom användning av stenar i kontakt med kroppen. Man trodde att varje sten eller kristall har egenskaper som hjälper till att ge välbefinnande till personen.
Så varför inte försöka köpa ett naturligt tvättställ som ger ditt hem harmoni och balans? Men inte bara, det kommer att göra ditt badrum originalt och unikt tack vare hantverket är dessa handfat alla unika delar som kan anpassas efter dina behov!

Jaspis:

För att ge dig några idéer och förslag på vår webbplats kan du hitta tvättställ gjorda med jaspis, en sten som tillhör kvartsfamiljen, kännetecknad av den röda färgen. Dess egenskaper är att ge en hjälp att återansluta med jorden och dess rötter och dessutom ge energi och vitalitet. En perfekt handfat för dig som älskar den röda färgen och vill ge en varm touch till badrumsdekorationen.
 

The Lapis:

För dem som föredrar en mer intensiv och djup färg kan välja tvättställ med lapis, en mycket gammal sten, färgad blå tack vare närvaron av svavel. Sedan gamla tider trodde människor att det har förmågan att förbättra uttrycksfulla färdigheter och stimulera kreativitet. Låt dig förföras av en intensiv blå som natten och låt din kreativitet flyga!


Agaten och ametisten:
Slutligen presenterar vi handfat i agat och ametist. Den första finns i många sorter och färger, mycket klassisk som vit, mörkbrun eller beige. Den andra, å andra sidan, kännetecknas av en omistlig nyans av lila.
Båda är mycket gamla stenar med egenskapen för att skydda miljön där de är belägna.

   

Om du är nyfiken upptäck på vår webbplats den unika och värdefulla samlingen av stenhandfat och låt dig erövra av skönheten och färgerna som frigör dessa unika bitar som ger ditt badrum en atmosfär av forntida smak.

Klicka här för att upptäcka hela kollektionen!
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev