Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Tvättställ i sten konstruktion

Tvättställ Natursten

En naturlig sten handfat är en unik möbel som kan förvandla ditt badrum eller ditt kök i en speciell miljö. Det har också den sällsynta förmågan att bli ännu vackrare med tidens gång, förvärva den karakteristiska patina.

Den använder ofta termen sink att ange designer sänkor för badrum, modeller oftast mest exklusiva och vackra än de som används i andra delar av huset (kök talar i allmänhet av handfat och sänkor är de generiska Temini används för alla Home)

Den enda uppmärksamhet behöver dessa designen sjunker sten skall användas endast för rengöring av vatten eller neutrala produkter speciellt framställda för rengöring av naturliga stenar vatten-baserade, undvika de syrabaserade produkter.

Om du älskar naturmaterial, dekorera ditt badrum med en natursten sjunker design är den idealiska lösningen för att komplettera ditt badrum inredning. På viadurini du hitta flera sten sjunker till överkomliga priser och i synnerhet ett brett utbud av olika stenar och detaljer, såsom onyx eller Jurassic fossil trä.

Diskbänkar sten Outdoor

Om du letar sten tvättställ för extern del av bassängerna från vår katalog kan också användas för utomhusmiljöer.

utvärtes bruk är särskilt lämpliga som sten bassänger av floden där Akta modellen, medan de andra modellerna (marmor, basalt) är mindre lämpliga eftersom de mer känsliga och kräver särskild omsorg och behandlingar för att inte förstöra.

För mer information kan du kontakta oss, kommer vi att hjälpa dig att välja rätt för dina behov.