Salone del Mobile 17-22/04/2018

Idag börjar den viktigaste händelsen i designvärlden som betyder 57: e upplagan av Salone del Mobile i Milano.

Är du redo att komma in i en upplevelse som du kommer att upptäcka de bästa nyheterna på möblerna för 2018? Viadurinis personal är redo!

I år är vi närvarande i den här internationella appenationen igen för att arbeta för dig.

Vårt mål är att upptäcka de bästa nyheterna som utställarna presenterat med särskild uppmärksamhet åt innovation, hantverk och hållbarhet. Vårt huvudsakliga uppdrag är att hitta hantverkare och tillverkar unika och originella produkter med produkter som tillverkats i Italien för att inkludera i vår Viadurini Collection.

Att citera dig någon Brand som kommer att vara närvarande som vi samarbetar och att göra dig nyfiken Det kommer att finnas: Bonaldo, Fast Outdoor, Coro, Vondom, Calligaris, Fiam Italia, Veblén ... och många andra!

Om du inte har möjlighet att besöka designvärlden i Rho Fiera Milano följ oss på vår blogg och på det sociala vi håller dig uppdaterad om de exklusiva förslagen som vi hittar i det stora antalet ställen som finns på Kermesse att börja med de nyheter som presenterades av vår partner innan de nämnts.

En av Salones del-mobils viktigaste punkt är delningen i en värld som är tillgänglig för alla med ett klick på objektivet i utställningen är att lansera nya trender som hjälper den italienska designen att hålla sig känd och med en ledande roll i världen .

Vad väntar du på? Följ oss och leva med oss ​​denna resa i huvudstaden design excellence!
Email Newsletter
Nyhetsbrev