Vardagsrumsmöbler av Hög Kvalitet och Design med Återvunnet och Ekologiskt Trä

Viadurini Green 100% ekologiskt och återvunnet för att skydda miljön och för möbler av hög kvalitet

Viadurini presenterar en ny 100% grön kollektion som använder återvunnet trä för att skapa skänk för vardagsrummet, designad med en elegant och raffinerad design, med särskild uppmärksamhet åt miljöfrågor. 

De ekologiska panelerna förädlade som används för att förverkliga dessa skänk är ekopaneler gjorda av återvunnet trä för att undvika avverkning av nya träd med avseende på naturen

Tillverkad i Italien 
excellens och hantverk de samlas i en underbar kombination för att skapa modulära skänk för vardagsrummet för att skapa skräddarsydda lösningar för varje kund. 

Skåpen och skänkarna är möbler från andra tider som får plats även i modern inredning. Skänk är ett möbel som kan placeras i många delar av huset, ett bekvämt och funktionellt designelement som håller miljön i ordning.

Skåp som vid behov kan förvandlas till TV-skåp designade med dörrar och lådor med praktiska öppningssystem för en funktionell och sofistikerad möbel. Färgerna och finishen är helt anpassningsbara och valet är enormt.
 
Skänk är en möbel som inte kan saknas i levande möbler. Med sin förfinad design, är den lämplig för alla utrymmen, från levande rummet till matsalen, från köket till entrén. Denna förvaringsenhet, som främst används för att lagra porslin, dukar, brickor, servetter och ljus, befriar vardagen från de många föremål som trängs över den. För de som älskar ordning och funktionalitet gör de rymliga skänkarna det lättare att hitta rätt plats för varje objekt och är det perfekta valet. Skänkarna multiplicerar det tillgängliga utrymmet, vilket gör varje rum i huset elegant och välkomnande.

Panelerna som används är uteslutande ekologiska förädlade, i syfte att uppmärksamma miljöfrågor. Miljöpanelen är en industriprodukt tillverkad genom användning av återvunnet trämaterial för att undvika avverkning av nya träd. Tillverkningsprocessen sker med största respekt för gällande miljöbestämmelser

Det är en möbel skapad på grundval av hantverksvärden för att uppnå den excellens och hög kvalitet som är typisk för Made in Italy, där innovativa idéer är sammanflätadeoch kultur till förmån för processoptimering och uppmärksamhet på detaljer. Så här är funktionella och raffinerade möbler för vardagsrummet födda.
 
Klicka här för att se alla andra möbler som är idealiska för vardagsrummet på vår e-handel.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev