Viadurini Erövrar den Fjärde Positionen Bland "Stjärnorna i E-Handel 2020-2021"

Viadurini en e-handelsstjärna!

Viadurini växer, och detta demonstreras inte bara av våra kunders tillfredsställelse över hela världen för den exakta hjälpen vi ger varje dag och kvaliteten på de sålda produkterna , men också av den position som erövras inom den prestigefyllda rankningen "The stars of E-handel 2020/2021"

Il Corriere della Sera i samarbete med företagets marknadsundersökningar statsman har inlett en undersökning för att samla in och etablera en rangordning av de 500 e-handel förträfflighet.

På grundval av det slutliga resultatet, som du kan se på följande länk, finns en noggrann undersökning som tog hänsyn till båda objektiva kriterier, tack vare professionella testares bidrag, båda subjektiva parametrar.

När det gäller de förstnämnda testades de över 1500 butikerna som godkände ett första urval, baserat på trafiken som genererades i Italien 2019, individuellt av ett team av analytiker med hänvisning till 6 utvärderingsdimensioner: " Struktur och användarvänlighet ", " Säkerhet "," Betalning "," Inköp och leverans "," Kundtjänst och kommunikation " och " Teknisk prestanda ".

Parallellt med dessa kriterier utvärderade över 3000 konsumenter i en undersökning som gjordes via en onlinepanel utseendet på e-handelsbutiker enligt 7 subjektiva kriterier (t.ex. "Hemsidan är tydlig och välstrukturerad"). Samtidigt ombads deltagarna att ange vilka kriterier de ansåg vara viktigast vid utvärderingen av en onlinebutik (t.ex. "leveransinformation", "kundsäkerhetssäkerhet" etc.).

Tack vare de erhållna resultaten är Viadurini stolt över att kunna fira sin 4: e plats i rankningen bakom giganter som Ikea och Zarahome. Tätningen "stjärnorna av e-handel 2020/2021" blir en ny utmärkelse som intygar status of excellence  av Viadurini inte bara på den nationella scenen utan också på den internationella scenen.

Viadurini erövrar fjärde positionen bland
Email Newsletter
Nyhetsbrev