Vilken Väggklocka Ska du Välja för Hemmet: Klassisk Vintagestil, Design eller Modern?

Vilken väggklocka ska du välja för hemmet: klassisk vintagestil, design eller modern?

När du tänker på en väggklocka får du överväga traditionella former och format eller den klassiska cirkulära klockan med en mer eller mindre klassisk urtavla. Här, förutom att föreslå klassikern, kommer vi att försöka erbjuda dig moderna designelement eller vintageintolkningar.
Med abstrakta former eller former inspirerade av naturen kännetecknas väggklockorna av mästerhantverkare av gränslös kreativitet som får sitt maximala uttryck i kombinationen av former och färger.

Men innan det låt oss svara på några frågor:

Valet baserat på möblerna: vintage eller modernt?

Om du tidigare bara kunde räkna med en typ av väggklocka (analog och klassisk cirkulär bas), är valet nu mycket mer varierat.
Om rummet är inrett i en "klassisk" stil, skulle en vintage väggklocka verkligen inte skada. Skapa möjlighet att gå tillbaka i tiden tack vare en design som har ett förflutet att berätta. Det är just skönheten i vintage väggur. Om du också vill " återuppleva det förflutna". Om vardagsrummet däremot har möbler som är i takt med tiden, kan du verkligen inte låta bli att räkna med en modern väggklocka.

En sådan modell är omedelbart igenkännlig jämfört med en vintagestil eftersom den har ljusare färger och en speciell design(det kan ta vilken form som helst).

Väggklocka tydligt synlig och med en varierad stil?

I det här fallet kan valet bara falla på väggklockorna integrerade på paneler eller målningar. Möjligheterna här är oändliga, med samma system som du använder för att välja en prydnadsmålning eller en möbel, kommer du säkert att hitta valet av en klocka av detta slag användbar och estetiskt tillfredsställande.

Väggklockor handgjorda av italienska hantverkare

Viadurini erbjuder ett stort urval av väggur tillverkade av italienska hantverkare. Dessa hantverkare specialiserade på metallbearbetning skapar på ett mästerligt sätt hela urvalet av klockor som du ser i vår onlinekatalog: från skapandet av strukturen till laserskärningen för att skapa olika mönster och upp till målningen. Detta är sant Made in Italy. Väggklockor är verkligen de mest använda och efterfrågade hustillbehören: förutom den rent estetiska faktorn har väggklockan en mycket viktig funktion: att ge den exakta tiden med en enkel blick, utan att behöva söka i handleden, kanske dra ut handen ur fickan eller söka efter din smartphone.

Klicka här för att se hela vår katalog av väggur dividerat med stil.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev