Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Dolphin Designer träbord och Venedig venetianska glas

Kod: TAVOLO VENEZIA
kr 99.920,29

madein_italy

Tjänster i samband med produkten

- +
Leveranstider
20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Living
Dolphin Designer träbord och Venedig venetianska glas
Venedig är en unik och exceptionell bord i den ingår historia och hyllning till staden Venedig och dess "Briccole" betyder ek stolpar och ek som används i årtusenden att rapportera till inland lagunen båtar. Detta trä används som en väsentlig komponent i tabellen. Varje delfin, i slutet av sitt liv, och ersätts Viadurini valde att utnyttja denna "re-use" material förmedla ett objekt bara möbler i världen all den skönhet och magi i denna stad. Venezia ansluter sig till bordet av härdat trä charm med tiden och naturen, glas, minns insynen i vattnet, drottning av staden. Bordet är i själva verket gjorda med en rektangulär plan gjord av två skikt av glas + 10 mm och 10 kopplad mellan de två skikten av golvet är ett tunt trä sektion av briccola i åldrad ek.
enkel och elegant, med en rektangulär form och den unika och oefterhärmliga designen lämpar sig för alla typer av möbler bord. Träet av "Briccole" och glaset smälter så i en varm och oupplösliga omfamning. Notera basen i böjt glas, förenade av en ek skivtjocklek på 30 mm. Venedig finns i två olika storlekar, välj det som passar dig!
En tabell tillverkad helt i Italien.

Notera: Eftersom vi gjort en verklig delfin åldern ek omförs skillnader med bilden är att betrakta som produkten unika egenskaper.

material:
- Glas topp och delfin
- Glas Ben med ek inlägg

ARTISAN pRODUCENT
Denna lyxiga möbelkollektion ger en touch av modern elegans och tunnelbana till alla de mest glamorösa utrymmen, och även till ditt hem, aldrig ge en atmosfär spännande och mycket natursköna.
Viadurini   Han samarbetar med ett viktigt hantverkare företag med målet att delta i skapandet av mycket karakteriseras platser, till utrymmen reträtt fly verkligheten, öka uttrycket av en personlighet, utrymme att andas och drömma. Hämta kontakten med den kreativa äkthet objektet föddes ur tanken och typiskt italienska kulturen till en unik blandning av tillbehör lämna utrymmen med en distinkt, unik, inte moderna, inte klassisk men kan kommunicera med varje stil.
Företaget grundades 1991 i Treviso, 20 km från Venedig. Från denna unika stad lärde hon konsten att vackra saker, de arkitektoniska proportioner, användning av olika material och inspiration i avlägsna kulturer omarbetad av den lysande italienska hantverk. En uppsättning objekt, unika och autentiska, tillgängliga för inredningsarkitekter att skapa alltmer exklusiv design, olika, aldrig godkänt, en lyx utbildade och måttligt braskande uttryck för en pågående forskningsdesign dekorativa sophisticatedly.

"Möblerna blir uttryck för själen som förvandlar utrymmet till en verklig fler sensorisk upplevelse."

Nyligen visade produkter