Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Han byrå med marmorskiva och dekorativ design ottore, tillverkade i Italien, Gildo

Kod: GILDOMAR
Vill du ha en offert

madein_italy

Tjänster i samband med produkten

Viadurini Living
Han byrå med marmorskiva och dekorativ design ottore, tillverkade i Italien, Gildo
Gildo är en mobil lyx klassisk design, modern twist tack vare "hål" färg som kännetecknar den och gör den till en del av unik och enastående inredning, utformad för att imponera. Den övre är gjord av Emperador marmor. De klassiska dekorationer är tillverkade av ren naturligt skyddade mässing. Strukturen är i naturlig finish massivt trä mahogny.
Forumet finns i blått lack eller fluorescerande rosa. Välj från menyn målgång du vill ha.
Mobile Gildo kan användas i miljöer som natten i vardagsrummet.

OBS: dessa föremål handgjorda i Italien, kan du begära egna mönster när det gäller storlekar, finish och former. För information och citat skriv till clienti@viadurini.it. Ett team av erfarna konstruktörer finns till hands för att ge liv åt din unika projekt.

ARTISAN italienska tillverkaren
Möblerna i denna samling är gjorda av   ett 'italienskt företag specialiserat på tillverkning av handgjorda lyxiga designermöbler. Skulpturala former som tar inspiration från klassiska, men rivistate på ett modernt sätt, är ledmotivet i hans prestationer. Den antika traditionen möbelsnickare och hantverk erfarenhet kombineras för att ge liv åt en rik variation av produktion där material och former är huvudpersoner: en samling av lyxiga möbler som svarar på de moderna bekvämligheter, samtidigt som den är modern funktionell, medan inte bryta sig loss från dyrbart arv av tradition.

Varje kollektion utmärker sig genom proportion, fantasi och noggrann forskning av finish och högsta kvalitet trä i modern tidningar som lägger excentriska visioner och ironiska tolkningar, som kombinerar den långa italienska traditionen av träbearbetning med avancerad teknik. Allt detta bidrar till att skapa en personlig och ursprungliga koncept på design och möbelvärlden.

Företaget har två starka själar: den första ägnas åt forskning, och det går igenom alla möjliga sätt; den andra uttrycks med auktoritet i världen av offentliga platser och kontrakts tack vare den nästan talsdesign kultur som använder den senaste tekniken utan att offra Italienska hantverk och göra den till din egen stolthet. Inom företaget finns olika produktionsavdelningar som distribuerar de helt "in house" projekt: ett dedikerat team utvecklat den ursprungliga utformningen som sedan kommer alla efterföljande produktionsområden, från skåran till mejsling, från färg stoppning. Företaget är i själva verket nu välkänt på världen för sin stora förmåga att kombinera kvalitet, mångsidighet och professionalism.

Nyligen visade produkter