För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

modeno Runt bord med glasskiva och Ozzy träinlägg

Kod: OZZY
kr 110.916,77

madein_italy

- +
Material
Glas / trä / metall
Åtgärder
Ø 140 xh 76,5 cm
Leveranstider
60 dagar arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Viadurini Collezione Living
Modeno Runt bord med glasskiva och Ozzy träinlägg
Round Table of modern och elegant design, inspirerad av målningar av berömda holländska målare Piet Mondrian och den geometriska form som präglar hans verk.
Tillgängliga med glasskiva kopplad innehållande skär inlay sammansatt av tre typer av trä (ek i mycket lätt skugga och två förkomponerat Newood ebenholts version).
Basen, minimalistisk och elegant, är tillverkad av metall ben och tvärstycken med mässing finish.
En del av onaturliga Collection av skaparen Giorgio pojkar föddes ur undersökning av naturfenomen och interaktionen av material med mänsklig teknik.
Ozzy är gjord av glas i kombination med träinlägg. Det är även i klarglas. Begär en offert till: clienti@viadurini.it.
Mätningar: Ø 140 x H 76,5 cm
Vikt: 87 kg

ARTISAN pRODUCENT
Denna lyxiga möbelkollektion ger en touch av modern elegans och tunnelbana till alla de mest glamorösa utrymmen, och även till ditt hem, aldrig ge en atmosfär spännande och mycket natursköna.
Viadurini   Han samarbetar med ett viktigt hantverkare företag med målet att delta i skapandet av mycket karakteriseras platser, till utrymmen reträtt fly verkligheten, öka uttrycket av en personlighet, utrymme att andas och drömma. Hämta kontakten med den kreativa äkthet objektet föddes ur tanken och typiskt italienska kulturen till en unik blandning av tillbehör lämna utrymmen med en distinkt, unik, inte moderna, inte klassisk men kan kommunicera med varje stil.
Företaget grundades 1991 i Treviso, 20 km från Venedig. Från denna unika stad lärde hon konsten att vackra saker, de arkitektoniska proportioner, användning av olika material och inspiration i avlägsna kulturer omarbetad av den lysande italienska hantverk. En uppsättning objekt, unika och autentiska, tillgängliga för inredningsarkitekter att skapa alltmer exklusiv design, olika, aldrig godkänt, en lyx utbildade och måttligt braskande uttryck för en pågående forskningsdesign dekorativa sophisticatedly.

"Möblerna blir uttryck för själen som förvandlar utrymmet till en verklig fler sensorisk upplevelse."

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och cookies