Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Scirocco H

Scirocco H konstruerar och bygger radiatorer, handdukstorkar och utformning spelar en mycket tekniskt område med en ny båt känslighet, vilket gör det möjligt att mer effektivt svara på den nya kulturen. Ungt och dynamiskt företag sedan starten 1989, är den första i Italien för att producera handdukstork, erkänner behovet av estetisk / funktionell innovation av den inhemska värmemarknaden med betoning badrumsinredning.

Kombinationerna av material som glas, stål, gjutjärn och mässing stärka principen av värme och emotionella välbefinnande genom former med en stark konstruktion och med stark teknisk värde.

Dessutom nära och ständig samverkan med de viktigaste italiensk design, återspeglas i produkt forskning, utveckling icke enklare uppvärmning cortpi, men riktiga möbler som minskat i ett brett spektrum av produkter från design inconfondibilie, med funktioner och tekniker och olika och originella estetiska egenskaper, som skapats med omsorg och som syftar till att integrera sömlöst i alla miljöer.