För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

September 2 stoppade moderna stolar med träben i svart Audrey

Kod: SEDIA AUDREY
kr 14.940,11

madein_italy

Tjänster i samband med produkten

- +
Åtgärder
40 x 60 x h. 95 cm
Leveranstider
20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Anpassade
Detta objekt kan anpassas. För ytterligare information: info@viadurini.se
Viadurini Collezione Living
September 2 stoppade moderna stolar med träben i svart Audrey
Audrey är en fantastisk stol från den ursprungliga designen och kreativa, passar in i alla inredningar, från klassiskt till modern. Dessa stolar samtida stil består av en matt svart träram, komplett med stoppning i hög densitet polyuretan och stoppad sits med elastiska band. Audrey dessa stolar är täckta med ett vävt original Tortora Cat.A, vilket ger en känsla av elegans och tidlös elegans.
Audrey förenar i sig stil, kvalitet, design och elegans. Med sina flödande linjer, enkel och stiliserad lämpar sig för alla typer av möbler.
Det ger också en touch av design och komfort i ditt hus!
Tillverkad helt i Italien.

Priset inkluderar:
- 2 Stolar Audrey tyg duva grått och matt svart trä

ARTISAN pRODUCENT
Denna lyxiga möbelkollektion ger en touch av modern elegans och tunnelbana till alla de mest glamorösa utrymmen, och även till ditt hem, aldrig ge en atmosfär spännande och mycket natursköna.
Viadurini   Han samarbetar med ett viktigt hantverkare företag med målet att delta i skapandet av mycket karakteriseras platser, till utrymmen reträtt fly verkligheten, öka uttrycket av en personlighet, utrymme att andas och drömma. Hämta kontakten med den kreativa äkthet objektet föddes ur tanken och typiskt italienska kulturen till en unik blandning av tillbehör lämna utrymmen med en distinkt, unik, inte moderna, inte klassisk men kan kommunicera med varje stil.
Företaget grundades 1991 i Treviso, 20 km från Venedig. Från denna unika stad lärde hon konsten att vackra saker, de arkitektoniska proportioner, användning av olika material och inspiration i avlägsna kulturer omarbetad av den lysande italienska hantverk. En uppsättning objekt, unika och autentiska, tillgängliga för inredningsarkitekter att skapa alltmer exklusiv design, olika, aldrig godkänt, en lyx utbildade och måttligt braskande uttryck för en pågående forskningsdesign dekorativa sophisticatedly.

"Möblerna blir uttryck för själen som förvandlar utrymmet till en verklig fler sensorisk upplevelse."

Nyligen visade produkter

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies