Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Spegel rund utformning vägg modeno gjort i Italien ADDO

Kod: ADDO
kr 50.868,51

madein_italy

- +
Material
Glas / glitter
Åtgärder
Ø 88 x 3 cm
Leveranstider
60 dagar arbetsdagar * leveranstiden kan öka om produkten finns inte i lager
Viadurini Living
Spegel rund utformning vägg modeno gjort i Italien ADDO
Mirror modern design vägg, skapad av designern Giorgio Boys inspirerade av planeterna i solsystemet.
100% Made in Italy

ARTISAN pRODUCENT
Denna lyxiga möbelkollektion ger en touch av modern elegans och tunnelbana till alla de mest glamorösa utrymmen, och även till ditt hem, aldrig ge en atmosfär spännande och mycket natursköna.
Viadurini   Han samarbetar med ett viktigt hantverkare företag med målet att delta i skapandet av mycket karakteriseras platser, till utrymmen reträtt fly verkligheten, öka uttrycket av en personlighet, utrymme att andas och drömma. Hämta kontakten med den kreativa äkthet objektet föddes ur tanken och typiskt italienska kulturen till en unik blandning av tillbehör lämna utrymmen med en distinkt, unik, inte moderna, inte klassisk men kan kommunicera med varje stil.
Företaget grundades 1991 i Treviso, 20 km från Venedig. Från denna unika stad lärde hon konsten att vackra saker, de arkitektoniska proportioner, användning av olika material och inspiration i avlägsna kulturer omarbetad av den lysande italienska hantverk. En uppsättning objekt, unika och autentiska, tillgängliga för inredningsarkitekter att skapa alltmer exklusiv design, olika, aldrig godkänt, en lyx utbildade och måttligt braskande uttryck för en pågående forskningsdesign dekorativa sophisticatedly.

"Möblerna blir uttryck för själen som förvandlar utrymmet till en verklig fler sensorisk upplevelse."

Nyligen visade produkter