Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Talenti den bästa designen för att dekorera din trädgård


"Design betyder att skapa något som inte existerar. Svar på en känslomässig nödvändighet."
Det här är Cristian Visentins ord, en av designern som undertecknade en av samlingen med varumärket Talenti. Företaget försökte från början att få en ledande roll inom utomhusmorga sektorn genom sin filosofi som vi kan fortsätta med: Tradition, kreativitet och innovation.

Huvudmålet som de hade för avsikt att uppnå bestod av att kombinera högkvalitativa hantverk med den mest avancerade industrins tekniska. Denna kombination kommer att göra det möjligt att skapa raffinerade och trendiga produkter som gör varje plats där de placeras exklusiva och moderna. Deras samlingar är födda tack vare samarbetet med nationell och internationell formgivare som ger sin glamour kontakt med de produkter som föreslås genom att de nya reglerna för friluftsliv fastställs.

En omsorg för detaljer och en nästan maniacal kontroll för kvalitet. Bland de bästa förslagen kan du hitta produkter av teakträ från Talenti Cleo-linjen, såsom fasta eller utdragbara matbord, soffbord av olika former och storlekar och en trevlig gungstol. För de som föredrar aluminiumets ljushet, kommer de moderna loungerna Casilda och Cottage-linjerna att ge dig ett mysigt hörn för att föra vänner tillsammans i din trädgård. Talenti tycker också om de som tycker om att lägga sig vid poolen för att sola med förslagen till solstolar av de bästa materialen för utomhusbruk.