Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Versace Medusa Collection för hemautoriserade återförsäljare - Viadurini

Rosenthal möter Versace: Den första porslins set Versace
Versace och Rosenthal är båda synonymt med kvalitet och hög kvalitet. Rosenthal har fått sitt internationella berömmelse till sin förmåga att alltid kombinera tradition och innovation, medan Versace är känd över hela världen för sin unika glamour och lyx. Samarbetet mellan dessa prestigefyllda företag, grundades en av de första tjänsterna i samlingen "Rosenthal möter Versace" den "Medusa" service Gianni Versace som tillhör "Ikarus" samling som reflekterar mer än någonsin den unika värld av rikedom och Versace färger.
Central punkt i denna samling är en överdådig gyllene maneter huvudet, den omisskännliga tecken på erkännande Versace, omgiven av uttrycksfulla barock dekorationer. Medusas huvud är - i centrum - på alla kopparna och alla kannor, liksom på alla rätter både stora och små av "Medusa" samlingen. Real aristokrater färger - ljust rött, elegant guld och svart - och utmanande design och filigran smycken ger Medusas huvud en färgglad ram överdådig elegans oerhörd. Den "Medusa" Samlingen innehåller en komplett middag service och kaffeservering samt tillbehör. Stora muggar frukost cappuccino och mjölk, soppa tallrikar och skålar är en del av sin samling som en dyrbar gåva mycket personliga tillbehör såsom servettring, ljusstakar, vaser och eleganta rökning set. Båda glassamlingar "Medusa Lumière" och "Méandre" och även bestick samlingen "Medusa Gold" slutföra eleganta färgstarka bord i den unika värld Versace stil.

Genom dekorationer gjorda av symboler, till gamla element och referenser mythology det framkallade olika imaginära scenarier. Versace lyckas skapa fantastiska världar än någonsin att använda lyxig porslin, kristall och bestick från Rosenthal med en kvalitet upp till de högsta förväntningarna. I varje produkt kvalitet material bearbetas i den mest mästerliga sätt. Versace lyckas alltid att skapa en bro mellan det förflutna och de ultramoderna SKAPA tidlösa skäl och på alla sätt att röra sig med tiden. Harmonin av dessa skäl är det helt identifieras i artiklar som skapats i samarbete med Rosenthal.