För telefonorder ring + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00- Golvleverans och monteringstjänster tillgängliga i hela Sverige
  • 0
  • 0

Vondom moderna utemöbler

Vondom moderna utemöbler:

Vondom
söker ständigt innovation och designers som håller ditt namn högt.
Alla produkter är skapade med hållbara material som respekterar miljön och vårt DNA; det innebär att alla produkter är fulla av charm och stil som kan skapa nya dimensioner av avkoppling och gästfrihet. Tanken är att skapa en dialog mellan formen och omgivningen för att förvandla ett tomt utrymme till en unik, extraordinär och glamorös miljö.
Idag är det internationellt erkänt tack vare dessa egenskaper och det stora utbudet av samlingar:

- Vondom Agatha: det är den första barnsamlingen av Agatha Ruiz de la Prada, full av spontanitet och oskuld. Denna samling är utställd i barnsliga termer: blommor, hjärtan mm och det är tack vare sina enkla och söta former att det är roligt, optimistiskt och kreativt.
Dess material är mycket motståndskraftigt mot atmosfäriska medel och möjliggör utvändig användning.

- Vondom Delta: Målet med Delta-samlingen är att ge värde för känslor genom att titta på föremål med låga resurser av material full av kärlek och stil. Det skapar en gemensam tråd mellan realism och surrealism och är lämplig för moderna utrymmen.

- Vondom F3 : samlingen där matematik blir design. En enkel första design, men i verkligheten kräver en noggrann studie av teknik och precision för att göra konceptet att stapla dessa konstiga former möjligt.

- Vondom Kes: Kes kollektionen har ett mål: att komponera med sina fantastiska sittplatser arrangemang oändliga och artikulerade. En viktig egenskap som skiljer Kes från de andra är den synliga skärningen på basdelen som gör det möjligt att infoga ytterligare element som armstöd, ryggstöd och bord.

- Vondom Spritz: Spritz-samlingen i dess former följer ljusheten, renheten och fräschheten av de saker som inspirerade att födas: stränderna, de vita staketen på det långa havet och vårdfriheten att vara på semester.

- Vondom Vela: Vela-kollektionen syftar till att ge komfort utan att förlora sina ursprungliga egenskaper.

Newsletter

Nyhetsbrev
© Viadurini -Piva IT 04187360401 - Sekretess och Cookies