Made in Italy

12 ljus handgjord ljuskrona i venetiansk glas, tillverkad i Italien - Regina

  • Made in Italy
  • Kod: REGINA5
kr 85.086,79 kr 106.358,40 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 116
Djup (cm) 116
Höjd (cm) 150

Handgjord ljuskrona i venetiansk glas med kristallfinish, Made in Italy.

Raffinerad ljuskrona med klassisk design handgjord i Italien, i Venedig, i kristallfinishglas med detaljer i polerad krommetall . Utformad och utformad för att ge ljus till stora utrymmen som ingångar, vardagsrum eller matsalar, kan denna underbara och eleganta möbel prägla alla miljöer som ger en majestätisk touch av det förflutna. Dess estetik görs unik av de avsmalnande armarna utsmyckade med helt handformade hängande klockor för ett resultat av hög kvalitet och ovärderligt värde . Den sobera och eleganta finishen gör att ljuskronan kan komplettera alla miljöer med stil och personlighet , från den mest klassiska till den mest moderna, och baserar sina möbler på ett underbart kontrastspel för ett oöverträffat resultat .

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare inom branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glasstraditionens slående hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om det moderna för att kunna projicera sig mot framtiden. På så sätt blandas högt hantverk med design och tradition nytt liv genom användning av innovativ teknik . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av äkthet och effektivitet .

Glödlampa (ingår ej) : 12 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev