Made in Italy

8 ljuskrona i venetianskt glas handgjord, tillverkad i Italien - Milagros

  • Made in Italy
  • Kod: MILAGROS
kr 67.943,86 kr 84.929,76 -20%
Material Glas, linne och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 88
Djup (cm) 88
Höjd (cm) 144

8 ljuskronor handgjorda i Italien i venetianskt glas.

Majestätisk ljuskrona med 8 ljus med linsskärmar, glasfärgad glasstruktur i Venedig berikad med hängsmycken i blykristall och polerade krommetalldetaljer , handgjorda i Italien . Ett möbel med en extremt romantisk karaktär som kompletterar rummen genom att skapa en underbar atmosfär av tidlös elegans. I denna ljuskrona konvergerar det mjuka ljuset med dynamiken i de oöverträffade ljuseffekter som skapats av de lysande hängen som tack vare ljusets refraktion ger liv till färgade blixtar med en stark visuell inverkan .

En 100% tillverkad i Italien-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkarexperter inom sektorn , berättar om forntida tekniker som har överlämnats genom åren som har fört den verkliga essensen av glas till denna dag och berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , äkthet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda möbleringslösningar som respekterar traditionen blandas med önskan att skapa något innovativt för att erbjuda klassiska tillbehör komplett med avancerad teknik för att förse dina rum med stil, med hänsyn till det förflutna. Det som föddes är ett inredningsförslag som verkar vara smidd av ljus, utformat för att dekorera samtida miljöer med all klass och elegans som det belyser de stora salarna i gamla byggnader .

Glödlampa (ingår ej) : 8 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan den finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den är helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev