Made in Italy

12 ljus ljuskrona i Venedig glas och metall Tillverkad i Italien - Foscarino

  • Made in Italy
  • Kod: FOSCARINO2
kr 76.707,82 kr 95.884,84 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 142
Djup (cm) 142
Höjd (cm) 138

12 ljus ljuskrona i handblåst Venedig glas och metall Tillverkad i Italien.

Handgjorda Venedig glaskrona i mjölkvit kristallfinish med detaljer i polerad kromad metall . En möbel med en fantastisk och ikonisk närvaro som kännetecknas av en mjuk och delikat linje och raffinerade kurvor som anpassar sig perfekt till klassiska miljöer men samtidigt också till utrymmen med en modern stil. Traditionselementet präglas av sina fantastiska komponenter i helt handgjort blåst glas som förvandlas för att uppdatera sig själv tack vare trendiga färger. Dess omslutande former gör den till ett idealiskt element för att ockupera alla miljöer, både hemmet och kontraktet, med klass och dynamik .

Varje element som utgör dessa underbara inredningslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på experter inom branschen som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter de som uppfinner dem, de som gör dem och de som använder dem att skapa en personlig och begåvningslikhet och på så sätt känna empati för dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , glastillverkningstraditionens bankande hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för antika tekniker med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återföreslår klassisk design som återbesöks i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampor (ingår ej) : 12 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev