Made in Italy

8 Ljuskrona i Venedig glas och metall Tillverkad i Italien - Foscarino

  • Made in Italy
  • Kod: FOSCARINO1
kr 50.597,06 kr 63.246,30 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 108
Djup (cm) 108
Höjd (cm) 134

Handgjord ljuskrona i Venedigglas och kromad metall Tillverkad i Italien.

Handblåst venetianskt glas 8-ljus ljuskrona med polerade kromade metalldetaljer . En möbel med en fantastisk och ikonisk närvaro som kännetecknas av en mjuk och delikat linje och raffinerade kurvor som anpassar sig perfekt till klassiska miljöer men samtidigt också till utrymmen med en modern stil. Traditionselementet präglas av sina fantastiska komponenter i helt handgjort blåst glas som förvandlas för att uppdatera sig själv tack vare trendiga färger. Dess omslutande former gör den till ett idealiskt element för att ockupera alla miljöer, både hemmet och kontraktet, med klass och dynamik .

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare i branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glastraditionens bankande hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för antika tekniker med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. Genom att göra det smälter högt hantverksskicklighet samman med design och tradition får nytt liv genom att använda innovativa teknologier . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av autenticitet och effektivitet .

Tillgängliga ytbehandlingar:
  • grått glas;
  • rökt glas.
Glödlampor (ingår ej) : 8 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev