Made in Italy

12 ljus ljuskrona i Venedig glas och metall Tillverkad i Italien - Graham

  • Made in Italy
  • Kod: GRAHAM1
kr 91.440,69 kr 114.300,87 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 85
Djup (cm) 85
Höjd (cm) 187

Handgjord venetiansk glaskrona med 12 lampor med lampskärmar i tyg.

12 ljus ljuskrona handgjord i Italien i Venedig glas med mjölkvit-elfenben finish med metalldetaljer i polerad krom finish och eleganta tyg lampskärmar . En möbel som kännetecknas av en artikulerad men väsentlig design , som kan berika miljön som ger karaktär tack vare sin starka scennärvaro som är typisk för det förflutnas klassiska ljuskronor. De rörformade glasarmarna stödjer på ett delikat och elegant sätt de underbara lampskärmarna i tyg som hjälper till att bära ljuset åt alla håll för en varm , mjuk och omslutande belysning.

Varje element som utgör dessa underbara inredningslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på experter inom branschen som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter de som uppfinner dem, de som gör dem och de som använder dem att skapa en personlig och begåvningslikhet och på så sätt känna empati för dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , glastillverkningstraditionens bankande hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återföreslår klassisk design som återbesöks i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampor (ingår ej) : 12 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev