Made in Italy

18 lampor handgjorda venetianska ljuskrona i glas tillverkad i Italien - Graham

  • Made in Italy
  • Kod: GRAHAM2
kr 158.129,72 kr 197.662,17 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 118
Djup (cm) 118
Höjd (cm) 187

Handgjord venetiansk ljuskrona i glas med lampskärmar i Made in Italy tyg.

18 ljus ljuskrona tillverkad i Italien i handgjord ametistfinish Venedigglas med polerad kromfinish metalldetaljer och tyglampskärmar . En möbel som kännetecknas av en artikulerad men väsentlig design , som kan berika miljön som ger karaktär tack vare sin starka scennärvaro som är typisk för det förflutnas klassiska ljuskronor. De rörformade glasarmarna stödjer på ett delikat och elegant sätt de underbara lampskärmarna i tyg som hjälper till att bära ljuset åt alla håll för en varm , mjuk och omslutande belysning.

En 100% Made in Italy-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkare experter inom sektorn , berättar om uråldriga tekniker överlämnade under åren som har fört den sanna essensen av glas till denna dag, berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , autenticitet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda inredningslösningar som respekterar traditionen blandas med viljan att skapa något innovativt för att kunna erbjuda klassiska tillbehör kompletta med banbrytande teknologier för att inreda dina rum med stil, påminnande om det förflutna. Det som föds är ett inredningsförslag som tycks vara smidd av ljus, designat för att dekorera samtida miljöer med all den klass och elegans med vilken det lyste upp de stora salarna i antika byggnader .

Glödlampor (ingår ej) : 18 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev