Made in Italy

12 ljus Venedig glaskrona handgjord i Italien - Agustina

  • Made in Italy
  • Kod: AGUSTINA4
kr 143.934,05 kr 179.917,59 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 148
Djup (cm) 148
Höjd (cm) 220

Handgjord ljuskrona med 12 lampor i Venedigglas och metall, tillverkad i Italien.

Majestätisk och imponerande ljuskrona med 12 ljus tillverkad i Italien i Venedig i handbearbetat glas i mjölkvit och kristallfinish med detaljer i polerad krommetall . En design som består av sneda och dynamiska linjer som utvecklas till en särskilt omslutande vertikal silhuett för ett resultat som kan karakterisera samtida miljöer eller klassiska utrymmen. För att berika dess estetik med personlighet och elegans är de böjda armarna som låter ljuset färdas i olika riktningar och belyser miljön med en underbar scenografisk effekt .

En 100% tillverkad i Italien-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkarexperter inom sektorn , berättar om forntida tekniker som har överlämnats genom åren som har fört den verkliga essensen av glas till denna dag och berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , äkthet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda möbleringslösningar som respekterar traditionen blandas med önskan att skapa något innovativt för att erbjuda klassiska tillbehör komplett med avancerad teknik för att förse dina rum med stil, med hänsyn till det förflutna. Det som föddes är ett inredningsförslag som verkar vara smidd av ljus, utformat för att dekorera samtida miljöer med all klass och elegans som det belyser de stora salarna i gamla byggnader .

Glödlampa (ingår ej) : 12 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev