Made in Italy

6 ljus handgjord ljuskrona i Venedig tillverkad i Italien - Bernadette

  • Made in Italy
  • Kod: BERNADETTE1
kr 44944,17 kr 56180,22 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 90
Djup (cm) 90
Höjd (cm) 100

Handgjord ljuskrona med 6 ljus i Venedigglas och metall, tillverkad i Italien.

Raffinerad 6-ljuskrona handgjord i Italien i venetianskt glas i bärnstensfärgad finish med detaljer i blank guldmetall . Det skickliga hantverket blandas med samtida element för att ge liv till en originalutveckling av glas som kan komplettera moderna utrymmen samt klassiska stilmiljöer med sitt starka dekorativa värde. Den underbara touch som hängande droppar ger illusionen av riktigt regn och ökar den estetiska sidan av den underbara produkten tack vare dess scenografiska personlighet .

En 100% tillverkad i Italien-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkarexperter inom sektorn , berättar om forntida tekniker som har överlämnats genom åren som har fört den verkliga essensen av glas till denna dag och berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , äkthet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda möbleringslösningar som respekterar traditionen blandas med önskan att skapa något innovativt för att erbjuda klassiska tillbehör komplett med avancerad teknik för att förse dina rum med stil, med hänsyn till det förflutna. Det som föddes är ett inredningsförslag som verkar vara smidd av ljus, utformat för att dekorera samtida miljöer med all klass och elegans som det belyser de stora salarna i gamla byggnader .

Glödlampa (ingår ej) : 6 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro