Made in Italy

15 ljus ljuskrona i venetianskt glas och krommetall tillverkad i Italien - Jason

  • Made in Italy
  • Kod: JASON1
kr 67.981,92 kr 84.977,35 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 90
Djup (cm) 90
Höjd (cm) 77

Artisan 15 ljus ljuskrona i Venedig glas och metall Tillverkad i Italien.

15 ljus ljuskrona gjord av venetianskt glas handgjord av skickliga italienska hantverkare berikad med kromade metalldetaljer . En engagerande estetik som anpassar sig till alla typer av miljöer där den passar med överflöd tack vare dess former och funktionaliteten i dess design. De underbara och eleganta böjda armarna expanderar utåt för att få ljus i olika riktningar och lyser upp rummet genom en original scenografisk effekt som påminner om explosionen av fyrverkerier för ett kreativt , raffinerat och starkt visuellt effektresultat .

En 100% Made in Italy-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkare experter inom sektorn , berättar om uråldriga tekniker överlämnade under åren som har fört den sanna essensen av glas till denna dag, berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , autenticitet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda inredningslösningar som respekterar traditionen blandas med viljan att skapa något innovativt för att kunna erbjuda klassiska tillbehör kompletta med banbrytande teknologier för att inreda dina rum med stil, påminnande om det förflutna. Det som föds är ett inredningsförslag som tycks vara smidd av ljus, designat för att dekorera samtida miljöer med all den klass och elegans med vilken det lyste upp de stora salarna i antika byggnader .

Glödlampor (ingår ej) : 15 x MAX 25W G9

Tillgängliga ytbehandlingar:
  • polerad krommetall och rökt glas;
  • polerad krommetall och grått glas.
OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev