Made in Italy

21 lampor venetiansk glaskrona handgjord i Italien - Jason

  • Made in Italy
  • Kod: JASON
kr 107.797,44 kr 134.746,71 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 150
Djup (cm) 150
Höjd (cm) 120

21 ljus ljuskrona i venetianskt glas och handgjord metall Tillverkad i Italien.

21 ljus ljuskrona handgjord i Italien i venetianskt glas med kromade metalldetaljer . En engagerande estetik som anpassar sig till alla typer av miljöer där den passar med överflöd tack vare dess former och funktionaliteten i dess design. De underbara och eleganta böjda armarna expanderar utåt för att få ljus i olika riktningar och lyser upp rummet genom en original scenografisk effekt som påminner om explosionen av fyrverkerier för ett kreativt , raffinerat och starkt visuellt effektresultat .

Varje element som utgör dessa underbara inredningslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på experter inom branschen som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter de som uppfinner dem, de som gör dem och de som använder dem att skapa en personlig och begåvningslikhet och på så sätt känna empati för dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , glastillverkningstraditionens bankande hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för antika tekniker med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återföreslår klassisk design som återbesöks i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampor (ingår ej) : 21 x MAX 25W G9

Tillgängliga ytbehandlingar:
  • polerad krommetall och mjölkvitt kristallglas;
  • polerad krommetall och denimglas.
OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev