Made in Italy

3-sits soffa utomhus i aluminium med puff och schäslong - Filomena

  • Made in Italy
  • Kod: FILOMENA7
kr 118.228,80 kr 147.786,03 -20%
Leveranstider 3-4 arbetsveckor
Strukturmaterial aluminium
Längd (cm) 448
Djup (cm) 223
Höjd (cm) totalt 98, plats 40

Lyxig 3-sits utomhus soffa med schäslong och puff med aluminiumkonstruktion, tillverkad i Italien.

Det är detaljerna i det gjutna aluminiumbenet som trycker på klädseln som ger denna tresitsiga trädgårdssoffa med schäslong den raffinerade designen som skiljer den och personifierar den i sin formella lugn.
Linjernas och volymernas raffinerade väsentlighet kombineras med tygernas väsentlighet för en elegant och konstruktivt solid visuell effekt som förbättrar både den inre och yttre miljön.

Samlingen kännetecknas av detaljerna i aluminiumbenet som en kontaktpunkt i kombination med vadderingens formella och modulära stränghet, för att uppleva utomhus när det gäller maximal avkoppling och gemytlighet, sittande i soffan, runt ett bord eller ligger på solstol. .

Tekniska egenskaper och material:
Strukturen och fötterna är gjorda av epoxipulverbelagd aluminium , lätta att hantera och idealiska för utomhusbruk. Det finns elastiska remmar för att stödja sätet i vattenavvisande tyg e helt avtagbart lock bestående av vadderade skumgummikuddar, inneslutna i ett andningsbart men vattentätt membran. Ryggstödets struktur är ansluten till basen via ett snabbkopplingssystem.

Tillgängliga ytor:
  • metalliskt sandgrått aluminium och solbrellatyg i savansilver
  • gunmetal aluminium och sunbrella tyg i zinksavanna
  • metalliskt sandgrått aluminium och laxmelerat tyg
Dekorativa kuddar medföljer: 2 stora och 2 små i tyg enligt den finish som valts för soffan.
OBS: på begäran finns ett skyddskåpa tillgängligt som vi föreslår att du använder under perioder då produkten inte används. Kontakta oss för mer information genom att fylla i lämpligt formulär.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev