Made in Italy

5-sits utomhushörnsoffa i aluminium 3 ytor, lyx - Filomena

  • Made in Italy
  • Kod: FILOMENA8
kr 146.599,65 kr 183.249,48 -20%
Leveranstider 3-4 arbetsveckor
Strukturmaterial aluminium
Längd (cm) 290
Djup (cm) 299
Höjd (cm) totalt 98, plats 40

5-sits utomhus hörnsoffa i aluminium och vattentätt tyg, hög kvalitet tillverkad i Italien.

Det är detaljerna i det gjutna aluminiumbenet som skjuter klädseln för att ge denna hörnsoffa för den 5-sitsiga trädgården den raffinerade designen som utmärker den och personifierar den i sin formella ro.
Linjernas och volymernas raffinerade väsentlighet kombineras med tygernas väsentlighet för en elegant och konstruktivt solid visuell effekt som förbättrar både den inre och yttre miljön.

Samlingen kännetecknas av detaljerna i aluminiumbenet som en kontaktpunkt i kombination med vadderingens formella och modulära stränghet, för att uppleva utomhus när det gäller maximal avkoppling och gemytlighet, sittande i soffan, runt ett bord eller ligger på solstol. .

Tekniska egenskaper och material:
Strukturen och fötterna är gjorda av epoxipulverbelagd aluminium , lätta att hantera och idealiska för utomhusbruk. Det finns elastiska remmar för att stödja sätet i vattenavvisande tyg e helt avtagbart lock bestående av vadderade skumgummikuddar, inneslutna i ett andningsbart men vattentätt membran. Ryggstödets struktur är ansluten till basen via ett snabbkopplingssystem.

Tillgängliga ytor:
  • vitt aluminium och sunbrellatyg i silver savanna
  • gunmetal aluminium och sunbrella tyg i zinksavanna
  • metalliskt sandgrått aluminium och laxmelerat tyg
Dekorativa kuddar medföljer: 5 stora och 5 små i tyg enligt den finish som valt för soffan.
OBS: på begäran finns ett skyddskåpa tillgängligt som vi föreslår att du använder under perioder då produkten inte används. Kontakta oss för mer information genom att fylla i lämpligt formulär.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev