Made in Italy

5 ljus ljuskrona i venetianskt glas och metall klassisk - florentinsk stil

  • Made in Italy
  • Kod: FIORENTINO2
kr 29399,19 kr 36749,02 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 66
Djup (cm) 66
Höjd (cm) 118

5 ljuskrona i handgjort Venedigglas.

Ljuskrona av venetianskt glas med mjölkvit finish med blyhängen och detaljer i polerad kromad metall . Tillverkad genom ett hantverk , kännetecknas detta komplement av de underbara armarna arbetade för hand genom vridningstekniken som skapar ett exklusivt resultat som estetiskt påminner om sammanflätningen av ett rep, vilket ger personlighet till ljuskronan. Ett riktigt ljusregn invaderar ljuskronans struktur och sprider sig sedan till den omgivande miljön genom brytning genom magin med paljetter och kristallhängen med fina ytbehandlingar, vilket skapar en suggestiv och drömlik scenografisk effekt som kan förtrolla och överraska. för dess elegans och majestät .

Varje element som utgör dessa underbara inredningslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på experter inom branschen som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter de som uppfinner dem, de som gör dem och de som använder dem att skapa en personlig och begåvningslikhet och på så sätt känna empati för dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , glastillverkningstraditionens bankande hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för antika tekniker med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återföreslår klassisk design som återbesöks i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampor (ingår ej) : 5 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro