Made in Italy

12 lampor Ametist Venetiansk glaskrona Tillverkad i Italien - Florentinsk

  • Made in Italy
  • Kod: FIORENTINO3
kr 108.725,76 kr 135.907,14 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 110
Djup (cm) 110
Höjd (cm) 150

Handgjord ljuskrona med 12 lampor i Venedigglas handgjord i Italien.

Ametistfinish Venedigglas 12-ljus ljuskrona med blyhängen och polerad kromad metall . Tillverkad genom ett hantverk , kännetecknas detta komplement av de underbara armarna arbetade för hand genom vridningstekniken som skapar ett exklusivt resultat som estetiskt påminner om sammanflätningen av ett rep, vilket ger personlighet till ljuskronan. Ett riktigt ljusregn invaderar ljuskronans struktur och sprider sig sedan in i den omgivande miljön med hjälp av brytning genom magin med paljetter och kristallhängen med fina ytbehandlingar, vilket skapar en suggestiv och drömlik scenografisk effekt som kan förtrolla och överraska. för dess elegans och majestät .

En 100% Made in Italy-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkare experter inom sektorn , berättar om uråldriga tekniker överlämnade under åren som har fört den sanna essensen av glas till denna dag, berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , autenticitet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda inredningslösningar som respekterar traditionen blandas med viljan att skapa något innovativt för att kunna erbjuda klassiska tillbehör kompletta med banbrytande teknologier för att inreda dina rum med stil, påminnande om det förflutna. Det som föds är ett inredningsförslag som tycks vara smidd av ljus, designat för att dekorera samtida miljöer med all den klass och elegans med vilken det lyste upp de stora salarna i antika byggnader .

Glödlampor (ingår ej) : 12 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev