Made in Italy

8 ljus ljuskrona i venetianskt glas Made in Italy Classic - Florentine

  • Made in Italy
  • Kod: FIORENTINO4
kr 77089,86 kr 96362,41 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 94
Djup (cm) 94
Höjd (cm) 145

8 ljus ljuskrona i Venedig glas handgjord tillverkad i Italien.

8 ljuskrona gjord av venetianskt glas med mjölkvit finish med blyhängen och polerad kromad metall . Tillverkad genom ett hantverk , kännetecknas detta komplement av de underbara armarna arbetade för hand genom vridningstekniken som skapar ett exklusivt resultat som estetiskt påminner om sammanflätningen av ett rep, vilket ger personlighet till ljuskronan. Ett riktigt ljusregn invaderar ljuskronans struktur och sprider sig sedan till den omgivande miljön genom brytning genom magin med paljetter och kristallhängen med fina ytbehandlingar, vilket skapar en suggestiv och drömlik scenografisk effekt som kan förtrolla och överraska. för dess elegans och majestät .

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare i branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glastraditionens bankande hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. Genom att göra det smälter högt hantverksskicklighet samman med design och tradition får nytt liv genom att använda innovativa teknologier . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av autenticitet och effektivitet .

Glödlampor (ingår ej) : 8 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färgkombinationer och eftersom den är handgjord är den helt anpassningsbar i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert genom att använda formuläret " Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro