Made in Italy

5 ljus Venedig glaskrona, handgjord i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kod: MARGHERITA
kr 45.036,84 kr 56.295,99 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 76
Djup (cm) 76
Höjd (cm) 66

Handgjord ljuskrona i venetianskt glas och 24k guld, tillverkad i Italien.

Elegant ljuskrona handgjord i Italien i venetianskt glas med kristallfinish utsmyckat med element i 24 karat guld applicerat varmt under bearbetning och detaljer i blank guldmetall . En imponerande och raffinerad figur som är idealisk för elegant belysning av stora miljöer där den skapar stämningar från det förflutna. Dess särdrag är användningen av extremt värdefulla råvaror som är fint bearbetade för att ge liv åt nya former som de knutna och randiga armarna för ett exklusivt och värdefullt resultat . Gulddetaljerna ökar dess värde ännu mer och ger liv till en idé om belysning som förkroppsligar klassiska funktioner som omprövas i en modern nyckel för att ge mångsidighet, så att ljuskronan kan bli en del av alla typer av miljöer.

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare inom branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glasstraditionens slående hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om det moderna för att kunna projicera sig mot framtiden. På så sätt blandas högt hantverk med design och tradition nytt liv genom användning av innovativ teknik . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av äkthet och effektivitet .

Glödlampa (ingår ej) : 5 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev