Made in Italy

6 ljus venetiansk glaskrona handgjord, tillverkad i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kod: MARGHERITA1
kr 48.185,37 kr 60.231,69 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 102
Djup (cm) 102
Höjd (cm) 72

Handgjord ljuskrona i Venedig i kristall och bärnstensfärgad yta, hög kvalitet.

Elegant och raffinerad ljuskrona med en klassisk design handgjord i Italien i färgat glas i Venedig med kristall och bärnstensfärgad finish med blanka guldmetall . Traditionella linjer som utvecklas för att ge liv åt en mångsidig stil , även lämpliga för stora utrymmen med modern inredning där man kan leka med kontraster för en unik och exklusiv belysning . Dess strikta elegans präglas av balans och symmetri , element som ger ljuskronans estetik sin imponerande personlighet och höga värde . Designen berikas av den oöverträffade formen på armarna som modellerats under bearbetningen av det blåsta glaset för ett kreativt och fascinerande resultat .

Varje element som utgör dessa underbara möbleringslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på sakkunniga hantverkare inom sektorn som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter dem som uppfinner dem, de som skapar dem och de som använder dem för att skapa en personlig och lämplig likhet och därmed känna sig empatiska med dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , det pulserande hjärtat i glastillverkningstraditionen, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återger klassiska mönster som återges i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampa (ingår ej) : 6 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev