Made in Italy

Artisan 8 Lights Ljuskrona i Venedigglas, tillverkad i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kod: MARGHERITA2
kr 67341,70 kr 74824,10 -10%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 102
Djup (cm) 102
Höjd (cm) 72

Ljuskrona med 8 ljus i färgat venetianskt glas, handgjord i Italien.

Raffinerad klassisk ljuskrona gjord av färgat glas handgjord i Venedig med metalldetaljer i polerad kromfinish . Från mötet mellan tradition och innovation föds en möbel med en unik estetik som förkroppsligar all elegansen i klassiska linjer som är typiska för en gammal stil som omprövas i en modern nyckel för att ge liv till extravagant belysning. Denna ljuskrona är perfekt för att ge ljus till stora utrymmen i huset, och skiljer sig från sin futuristiska estetik tack vare den underbara mjölkvita ytan som täcker hela strukturen. Att berika designen och öka dess värde är den oöverträffade formen på armarna som modellerades under bearbetningen av det blåsta glaset för ett kreativt och fascinerande resultat .

En 100% tillverkad i Italien-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkarexperter inom sektorn , berättar om forntida tekniker som har överlämnats genom åren som har fört den verkliga essensen av glas till denna dag och berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , äkthet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda möbleringslösningar som respekterar traditionen blandas med önskan att skapa något innovativt för att erbjuda klassiska tillbehör komplett med avancerad teknik för att förse dina rum med stil, med hänsyn till det förflutna. Det som föddes är ett inredningsförslag som verkar vara smidd av ljus, utformat för att dekorera samtida miljöer med all klass och elegans som det belyser de stora salarna i gamla byggnader .

Glödlampa (ingår ej) : 8 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro