Made in Italy

5 Lights Artisan Glass Ljuskrona från Venedig, tillverkad i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kod: MARGHERITA4
kr 33.501,86 kr 41.877,35 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 76
Djup (cm) 76
Höjd (cm) 66

Ljuskrona i blått Venedigglas och metall, handgjord i Italien.

Excentrisk och färgglad ljuskrona med klassiska linjer handgjorda i Italien i Venedig i blått färgat glas och metall med polerad kromfinish . Balans och symmetri är huvudfunktionerna i detta underbara inredningstillbehör med traditionella inslag som berikas med en modern touch som ges av den blå färgen, vilket också gör den perfekt för att belysa inhemska miljöer med modern inredning, vilket skapar fantastiska kontrastspel för ett original och avantgardistiskt resultat . Designen berikas av den oöverträffade formen på armarna som modellerats under bearbetningen av det blåsta glaset för en kreativ och fascinerande effekt .

Varje element som utgör dessa underbara möbleringslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på sakkunniga hantverkare inom sektorn som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter dem som uppfinner dem, de som skapar dem och de som använder dem för att skapa en personlig och lämplig likhet och därmed känna sig empatiska med dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , det pulserande hjärtat i glastillverkningstraditionen, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återger klassiska mönster som återges i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampa (ingår ej) : 5 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev