Made in Italy

12 ljus handgjord ljuskrona i venetiansk glas tillverkad i Italien - Margherita

  • Made in Italy
  • Kod: MARGHERITA5
kr 72.943,15 kr 91.179,00 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 106
Djup (cm) 106
Höjd (cm) 74

Venetianskt glas 12-ljuskrona i bärnstensfärg, handgjord i Italien.

Klassisk ljuskrona tillverkad i Italien i Venedig i handbearbetad bärnsten i glas med detaljer i blank guldmetall . En imponerande och fängslande estetik karaktäriserar denna underbara och eleganta möbel med en forntida själ som den fått nytt liv till tack vare fusionen med samtida funktioner för ett mångsidigt och avantgardistiskt resultat . Dess stora dimensioner gör den idealisk för att belysa stora utrymmen som entréer, vardagsrum eller matsalar med personlighet , där det skapar en perfekt harmoni med de omgivande elementen för en imponerande och exklusiv möbler .

En 100% tillverkad i Italien-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkarexperter inom sektorn , berättar om forntida tekniker som har överlämnats genom åren som har fört den verkliga essensen av glas till denna dag och berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , äkthet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda möbleringslösningar som respekterar traditionen blandas med önskan att skapa något innovativt för att erbjuda klassiska tillbehör komplett med avancerad teknik för att förse dina rum med stil, med hänsyn till det förflutna. Det som föddes är ett inredningsförslag som verkar vara smidd av ljus, utformat för att dekorera samtida miljöer med all klass och elegans som det belyser de stora salarna i gamla byggnader .

Glödlampa (ingår ej) : 12 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev