Made in Italy

6 Ljus ljuskrona i venetiansk glas, handgjord i Italien - Regina

  • Made in Italy
  • Kod: REGINA
kr 45.601,47 kr 57.001,78 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 75
Djup (cm) 75
Höjd (cm) 127

6 ljuskronor i rökt venetianskt glas handgjorda i Italien.

Klassisk ljuskrona tillverkad i Italien i Venedig i handbearbetat rökt finishglas med detaljer i polerad kromfinish. Denna underbara möbel är född av användningen av den antika beläggningstekniken, vars estetik är baserad på innovationskoncept och påminner om det förflutna samtidigt. Särskild uppmärksamhet på detaljer som upprätthålls under hela glastillverkningsprocessen uttrycks genom OH-film och små element som understryker dess värde och enorma värde . En idealisk inredningslösning för att kungligt belysa dina hemutrymmen som ingången, vardagsrummet eller matsalen, vilket ger möblerna en exklusiv och elegant touch.

Varje element som utgör dessa underbara möbleringslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på sakkunniga hantverkare inom sektorn som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter dem som uppfinner dem, de som skapar dem och de som använder dem för att skapa en personlig och lämplig likhet och därmed känna sig empatiska med dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , det pulserande hjärtat i glastillverkningstraditionen, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återger klassiska mönster som återges i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampa (ingår ej) : 6 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev