Made in Italy

9 ljus handgjord ljuskrona i Venedig tillverkad i Italien - Bernadette

  • Made in Italy
  • Kod: BERNADETTE3
kr 89625,72 kr 99584,13 -10%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 110
Djup (cm) 110
Höjd (cm) 100

Handgjord ljuskrona med 9 ljus tillverkad i Italien i venetianskt glas och metall.

Imponerande ljuskrona med 9 ljus tillverkad i Italien i handgjorda Venedig-rökt glas med metalldetaljer i borstad svart nickelfinish . Ett inredningstillbehör med en stark scennärvaro som justerar gamla ljuskronor till en modern form tack vare en design som är så artikulerad som den är väsentlig, vilket erbjuder en idealisk lösning för både moderna utrymmen och miljöer i klassisk stil. De böjda armarna och de sneda funktionerna i strukturen gör att ljuset kan färdas i olika riktningar, vilket skapar underbara spel av ljus och transparens för ett resultat med en stark visuell inverkan .

Varje element som utgör dessa underbara möbleringslösningar är gjorda individuellt och kommer från händerna på sakkunniga hantverkare inom sektorn som tack vare en djup kunskap om den venetianska traditionen inom glasbearbetning ger liv till verkliga konstverk utrustade med en själ och en personlighet som tillåter dem som uppfinner dem, de som skapar dem och de som använder dem för att skapa en personlig och lämplig likhet och därmed känna sig empatiska med dem. Hela produktionsprocessen äger rum i Venedig , det pulserande hjärtat i glastillverkningstraditionen, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om att det moderna ska projicera sig mot framtiden. På detta sätt föds autentiska och effektiva belysningsidéer som återger klassiska mönster som återges i en modern nyckel för ett exklusivt och avantgardistiskt resultat .

Glödlampa (ingår ej) : 9 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro