Made in Italy

5 ljus Venetiansk glaskrona handgjord i Italien - Vittoria

  • Made in Italy
  • Kod: VITTORIA
kr 38149,91 kr 42388,83 -10%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 57
Djup (cm) 57
Höjd (cm) 120

5-ljuskrona handgjord i Italien i venetianskt glas och metall.

Fin och elegant 5-ljuskrona handgjord i Italien i blåst venetianskt glas med bärnstensfärgad och kristallfinish med detaljer i blank guldmetall . En innovativ design som återgår till de ädla glasformerna under ett nytt perspektiv för att ge liv till en form av revolutionerande skönhet som kan anpassas till moderna eller klassiska utrymmen. De slingrande och dynamiska linjerna som avgränsar dess struktur omdefinierar traditionella former för att erbjuda en idé om både elegant och modern belysning som kan överraska och skapa välkomnande och elegant atmosfär .

En 100% tillverkad i Italien-produktion som har sina rötter i den autentiska traditionen i Venedig , en stad med en stark historia på tio år och en inspirationskälla för glasbearbetning . Varje element, fint bearbetat av skickliga hantverkarexperter inom sektorn , berättar om forntida tekniker som har överlämnats genom åren som har fört den verkliga essensen av glas till denna dag och berättar genom ljuset dess värden av erfarenhet , äkthet och benägenhet för skönhet . Impulsen att erbjuda möbleringslösningar som respekterar traditionen blandas med önskan att skapa något innovativt för att erbjuda klassiska tillbehör komplett med avancerad teknik för att förse dina rum med stil, med hänsyn till det förflutna. Det som föddes är ett inredningsförslag som verkar vara smidd av ljus, utformat för att dekorera samtida miljöer med all klass och elegans som det belyser de stora salarna i gamla byggnader .

Glödlampa (ingår ej) : 5 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev
  • aicel
  • confindustria
  • sectigo
  • sonosicuro