Made in Italy

Artisan 8-Light ljuskrona i rökt venetianskt glas tillverkat i Italien - Vittoria

  • Made in Italy
  • Kod: VITTORIA1
kr 45.496,15 kr 56.870,19 -20%
Material Glas och metall
Leveranstider 5/6 arbetsveckor
Längd (cm) 82
Djup (cm) 82
Höjd (cm) 126

Handgjord ljuskrona i rökt venetianskt glas och förkromad metall, tillverkad i Italien.

Raffinerad ljuskrona med 8 ljus i handgjorda Venedig-glas i rökt finish med detaljer i polerad förkromad metall , handgjord i Italien. Den majestät som understryker dess former gör den till huvudpersonen i scenen, perfekt att placeras i mitten av rummet, i ett vardagsrum eller i ett stort elegant sovrum för suggestiva och romantiska atmosfärer. Dess särdrag representeras av den släta ytan på glaset som lyfter fram transparensen och de underbara levande effekterna av ljus för ett resultat med en stark visuell inverkan.

Från användningen av högkvalitativa råvaror från det italienska territoriet och från den skickliga bearbetningen av glas av skickliga hantverkare inom branschen som har överlämnat de gamla traditionerna i årtionden, föds ett stort mästerverk av glaskonst som kännetecknas av effektivitet , funktionalitet och en elegant estetik . Varje produktionsfas äger rum i Venedig , glasstraditionens slående hjärta, med särskild uppmärksamhet på detaljer och respekt för de gamla teknikerna med en önskan om det moderna för att kunna projicera sig mot framtiden. På så sätt blandas högt hantverk med design och tradition nytt liv genom användning av innovativ teknik . Resultatet är ett konstverk som omtolkar en klassisk stil genom ett samtida språk som genom ljuset visar sina värden av äkthet och effektivitet .

Glödlampa (ingår ej) : 8 x MAX 42W E14

OBS : ljuskronan finns i ett brett utbud av olika färger och är handgjord den helt anpassningsbar även i form och storlek.
Kontakta oss för mer information eller för en offert med hjälp av formuläret "Begär information ".
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev