Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Aldo Bernardi

Belysning och unika lampor: trettio år av passion och forskning har lett Aldo Bernardi att skapa sin egen unika stil och "lugnande", fritt från mode och konformism som är väl erkänt inom belysningsmarknaden, spotlights och lyktor trädgård, inomhus- och utomhuslampor och tillbehör, som kombinerar tradition och innovation.

Företaget präglas av en produktion där hantverks typ av produkt, alla färdiga och dekorerade för hand, speglar typiska produktiv verksamhet i Asolo Hills.

Förslagen från Aldo Bernardi samlas i två olika samlingar: "The Brass" och "The Distinguished".

Raden av "The Brass" innefattar belysning, hängande lampor, vägglampor, bordslampor och golvlampor och trädgård med en rustik smak och klassisk. Artiklar handgjorda med hjälp av material såsom mässing och koppar, inslag av speciella och unika möbler.

Samlingen "den lysande" föreslår lampor modern design och innovativa, leker med former och material: Aldo Bernardi tillbaka till vad som var hans utgångspunkt, keramik. Aldo Bernardi hade kul att försöka och testa nya glasyrer, nya ytskikt, nya keramiska material. Resultatet är viktiga former som sticker ut för den egenheten dekorationer, resultatet av manuellt arbete där erfarenhet är en viktig mervärde.