Aldo Bernardi modern upphängningslampa i keramik I Lustrini 5

  • Kod: L5MINI-BM-SHOWROOM
kr 2.697,05 kr 3.852,91 -30%
Material Matt vit keramik
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

Hänglampa tillverkad i Italien i keramik, modern design, L5 Lustrini-kollektion av Aldo Bernardi.

Ett korrekt val av ljuspunkter är avgörande för att få ut det mesta av rummen. Element med en raffinerad design och tillverkade i Italien är att föredra, en garanti för hög kvalitet och värde.
Kollektionen "Lustrini" erbjuder lamporna i den berömda Lustri-linjen av Aldo Bernardi, i en reducerad version. Linjer, former och ytbehandlingar är alla baserade på en modern och ren stil, perfekt för att dekorera alla typer av miljöer. En intressant inredningslösning är att kombinera Lustri och Lustrini, kombinera olika former, storlekar och ytbehandlingar.

Innovativ och skarp design kännetecknar denna lampa, helt tillverkad i Italien . Lampkroppen är utrustad med en linsspridare som vidgar ljusstrålen för att uppnå maximal effektivitet. Den har en 3 meter lång kabel och en icke-dimbar LED-ljuskälla.

Denna produkt finner också sin perfekta plats i kontraktsmiljöer, såsom hotell, barer och restauranger, där fascinerande kompositioner kan skapas som inkluderar "basic" och "mini" element i olika finish och former.

OBS : Glödlamporna ingår ej.
Email Newsletter
Nyhetsbrev