Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Dusch huvud elegant modern design till en jet Bossini

  • Kod: H80166
kr 3.402,66
Moms ingår
Made in Italy
- +
Åtgärder
Ø 140 x 300 mm H.
Leveranstider
10 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
BOSSINI
Kontakta oss på clienti@viadurini.it för en skräddarsydd offert.

Dusch huvud elegant modern design till en jet Bossini
Dinamic-Inox duschmunstycke Ø 140 mm H 300 mm med beklädnad av rostfritt stål. Kännetecknas av en enda stråle typ "bred regn spray".

installation:
- Tak.

funktioner:
- Chrome Finish
- Produkt med Easy-Clean-system med gummi munstycken för enkel rengöring av kalksten.

Bossini är synonymt med kvalitet i Italien, i Europa och runt om i världen. Företaget producerar duschar och tillbehör sedan 1960 med vetskapen om att även en enkel daglig handling, som att använda duschen, döljer en hel värld av värden: funktionella, estetiska, tekniska och den mänskliga.
Kvalitet, forskning och innovativ design är de grundläggande principer som hela konstruktion och produktion Bossini.
Företaget har fått en prestigefylld roll i den internationella skyltfönster där italiensk design har alltid ansetts vara det ultimata i god smak och elegans. Med femtio års erfarenhet Bossini kunde ge dusch som personlighet, tecknet att den intima utrymme den förtjänar. Badrummet är det nya hemmabio wellness.
Bossini är certifierat enligt UNI EN ISO 9001/2008 och ISO 14001-2004 och producera enligt den högsta kvalitetsnivån. De många internationella utmärkelser hittills erhållna kvalitetssäkring av Bossini produkter, eftersom varje komponent utsätts för stränga kontroller under produktionscykeln. Alla produkter är en perfekt blandning av modern byggteknik, harmonisk och exklusiv design, extremt noggranna ytbehandlingar.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter