Made in Italy

Badrumsblandare med pip 170 mm centrumavstånd Tillverkad i Italien - Medida

  • Made in Italy
  • Kod: MEDIDA1-SHOWROOM
kr 2.798,38 kr 3.997,63 -30%
Tidigare pris: kr 3.997,63
Material Mässing
Leveranstider 7/10 arbetsdagar

Modern tvättställsblandare i kromfinish mässing med Made in Italy avlopp.

Handfatblandare i mässing i kromfinish med pip 170 mm centrumavstånd komplett med Ø 25 mm Kerox öppen patron. Fyrkantiga linjer och väldefinierade vinklar ger en extremt modern och förfinad touch till produkten och till hela rummet, vilket berikar den med stil och en helt ny smak. Dess enkelhet och den underbara kromfinishen gör att denna kran blir en del av vilken inredning som helst på ett oklanderligt sätt, vilket resulterar i diskret och elegant.

Tack vare användningen av certifierade kvalitetsråvaror och den noggranna kontrollen av varje fas i produktionscykeln kan varje del av denna linje tillhandahålla den perfekta Made in Italy -produkten som kännetecknas av ett utmärkt förhållande mellan kvalitet och pris som gör det möjligt att erhålla endast det bästa .
Moderna och eleganta linjer garanterar en hög kvalitetsnivå som erbjuder en rad tillbehör som kan säkerställa innovation , design och säkerhet , egenskaper som gör varje produkt kapabel att berika och förstärka den estetiska sidan av ditt badrum.
Produkter som kan vara av intresse
Email Newsletter
Nyhetsbrev