Tel. + 39 0541 623760 från 9.00 till 17.00
  • 0
  • 0

Applikationer justerbar keramik och metall spotlight Kendra Ferroluce

Kod: KENDRA
kr 1.703,57 kr 2.121,81 -20%
Moms ingår

madein_italy

Visar alternativ som är tillgängliga:

- +
Åtgärder
Ø 9 cm x h. 15 cm x tjocklek 18 cm; Vikt 0,43 kg
Leveranstider
20 arbetsdagar * Leveranstiderna kan öka om produkten finns inte i lager.
Ferroluce
Justerbar vägglampa i keramik och metall Kendra från Ferroluce
Kendra är en fantastisk väggstrålkastare med en industriell - vintage stil, handgjord av skickliga hantverkare i Italien.
Denna vackra lampa är gjord av antikvitet järn och blank keramik, finns i olika färger.
Det speciella med denna lampa ligger i keramikets hantverk. Keramiken är faktiskt dekorerad på ett sätt som om tiden hade markerat sin väg. Reproduktionen av tidens erosion i kombination med de blanka ytorna ger det extra värdet till denna vägglampa. Den här slitna effekten ger Kendra en sofistikerad vintage-industriell stil.
Metaldelarna är gjorda av antik järn. För att återskapa den här vintageeffekten av järn behandlas den enligt vissa procedurer, för att rosta eller oxidera naturligt, för att återskapa denna antika effekt präglad av tid.
En annan egenskap hos Kendra finns i dess förmåga att justera ljusstrålen dit du vill ha den, faktiskt har strålkastaren sin egen rörlighet som gör att du kan rikta ljuset själv.
Riktningsljus, keramik med vintage-finish i perfekt harmoni med oxiderad metall: en unik applikation i sin stil, med en antik smak, perfekt för de mest raffinerade miljöerna.
Ljusa färger, blanka ytor och raffinerade tecken på tid för en aktuell profil i form av en tidigare stil.
Kendra skapar rent, oskärmad ljus. Det är dessa enkla och känsliga former som lockar uppmärksamhet och som gör att Kendra kan anpassa sig till vilken dekor som helst från det enklaste och mest minimala till det mest klassiska och skapar en känslig kontrast.
Intim atmosfär och mjukt ljus: denna vägglampa full av personlighet och oöverträffade detaljer är det perfekta inredningstillbehöret för ditt loft.
Små detaljer för en fantastisk effekt med en antik smak!
Kendra finns i två olika varianter: komplett eller utan metallgaller, som är antikt järn, designad för att öka den industriella effekten.
Ta med en touch av design till ditt hem och välj den lampa som passar dig bäst!

Lampan finns i olika utföranden. Kontrollera färgschemat och ange koden för finishen du vill ha i lämplig ruta!

Observera: Glödlampa exkluderad
Användbar lampa: 1x max 46 W, E14-uttag

VIKTIGT: Eftersom efterbehandlingen av artikeln görs helt för hand kan produkten genomgå små variationer i ton i förhållande till bilden, en funktion som understryker varje produkts unikhet.

Lampan kan kompletteras med de specifika lamporna i Ferroluce Retrò-linjen. Tillgängliga modeller: Grace, Serenity, Natalia och Lily.Vi informerar våra kunder om att följande produkter är undantagna från företagets returpolicy eftersom de är unika handgjorda produkter tillverkade på kundförfrågan. Detta innebär att de inte kan returneras av kunden efter köpet.

Produkter som kan vara av intresse

Nyligen visade produkter